Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom a tévedésből...

Hogyan tudom a tévedésből beírt jelszót eltüntetni a Gmail bejelentkező oldaláról?

Figyelt kérdés
hetekkel ezelőtt elbambultam és a bejelentkező név után nem váltottam sort csak elkezdtem írni a jelszót , azóta ha be akarok lépni felhozza a belépónevemet mondjuk "halmos22" és alatta megjelenik a jelszavam is "halmos22tigrisfog" - igy bárki láthatja ha odanéz..az előzményeket már töröltem..mindenmást elfelejtett a net de ez maradt.

2015. máj. 17. 09:20
 1/3 anonim ***** válasza:
A böngészési előzményeket töröld a böngésződben. Mindegyiknél más menüpont alattt érhető el, eszközök -> beállítások -> előzmények, vagy adatvédelem...
2015. máj. 17. 09:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Bocsánat túl gyorsan írtam, a cookie-ket is töröld, szintén valahol ott találod ahol előzményeket.

Ha ez sem segít akkor CCleaner és jelöld be, hogy a session cookie-ket is törölni szeretnéd, azt hiszem első indításkor rákérdez.

2015. máj. 17. 09:29
 3/3 karesz01 ***** válasza:

A böngésződ nem az előzményekben vagy a sütikben tárolja a weboldalakon beírt "felhasználónevet" és "jelszavak" adatait .

Az általad használt böngésződben keresd meg az ((Aktív bejelentkezések))-et és csak ezeket az adatokat kell törölni .

A módszer minden általad használt bejelentkező oldalon törli a bejelentkezési adatokat .

PL :

Firefox-Előzmények-Előzmények törlése

Minden előzmények törlése ablakban :

A "Törlendő időtartományt" tedd (minden)-re .

Majd a "Részletek" gombbal nyisd ki a menüt .

Majd a kinyitott menüben csak a "Aktív bejelentkezések"-nél legyen pipa

Lent az ablakban a "Törlés most" gombra klikk .

Amikor a kis ablak eltűnt , indítsd újra a böngészőt .

Menj vissza a bejelentkező oldalra és a már teljesen üres helyre ,

írd be helyesen a "felhasználónevedet" és a "jelszavadat" .

2015. máj. 17. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!