Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » UPC korlátozza a torrentet?

UPC korlátozza a torrentet?

Figyelt kérdés

FiberPower 60/6-os netem van és 1-2 Mb/s-el tudok letölteni, a feltöltésem meg eszméletlen lassú.

Létezik hogy korlátozzák? Ha igen mit lehetne tenni ellene?

2010. febr. 24. 19:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy korlátozzák.

Javasolnám a protokol titkosítást (pl uTorrent)

2010. febr. 24. 19:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Jaja, én is tapasztalom, hogy eléggé korlátozzák a p2p forgalmat. Ez ugye főleg a torrentezésnél vehető észre.

A torrentkliensben erőltesd a protokolltitkosítást, esetleg használj más klienst. A Deluge például híres arról, hogy a UPC korlát nem hat rá.

2010. febr. 24. 19:25
 3/6 anonim ***** válasza:

[link]

Ajánlom még a fenti linket olvasásra.

2010. febr. 24. 19:26
 4/6 czibles ***** válasza:

FiberPower15 netem van és 1,8MBval jön a torrent ha jó a seedelése. van amikor 2MB-vel is.

feltöltésemmel sincsen semmibaj.

2010. febr. 24. 19:29
 5/6 A kérdező kommentje:

uTorrent klienst használok. A legjobb letöltlésem 3Mb/s-volt de az is csak pár percig, utána visszaugrott 1 megára... :(

Köszi a tippeket, elolvasom mindjárt a cikket meg lehet a másik klienst is megpróbálom :)

2010. febr. 24. 20:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez most Mbit vagy Mbyte?

Ha Mbyte, akkor szerintem egyáltalán nem lassú. (1 Mb/s-es sebességgel egy 300 Mb-os Ripet letöltesz 5 perc alatt)

Ha Mbit, akkor tényleg elég lassú.

2010. febr. 25. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!