Mi ez a Nepálos sz*rság a facebook-on?
Már egy csomó ismerősömről kiírta, hogy biztonságban vannak/voltak.
Mire jó ez? Megint valami körlevél-szerűség (ha lájkolod, akkor neked is ki kell tenni)?
Egy újabb lépés a világuralom (facebook-központúság) felé.
Van, ahol ez működőképes és hasznos dolog, de ez minket Európa közepén úgy általánosságban nem fog érinteni.
Sok unatkozó ember... amúgy hasznos funkció, hiszen meg tudod jelölni a nepáli ismerőseidet, így el tudod ez által mondani másoknak, hogy jól van a katasztrófa után. Ami megnyugtató tud lenni bizonyos embereknek, nekem is van ott ismerősöm, bár nem innen tudtam meg, hogy jól van. Van haszna, csak egyesek unaloműzésből használják.
Ki lehet kapcsolni az értesítést, én is így tettem.
Azért csinálják, mert hülyék.
Akinek egy kicsivel magasabb intelligenciája van a minimális, túléléshez szükségesnél, az átlátja, hogy ez a funkció a nepáli földrengés környékén tartózkodóknak lett kifejlesztve. Amikor sikerült szépen átgondolnia, hogy "jé, én nem is voltam Nepálban" akkor skippeli az egészet, és el van a dolog felejtve. Na, de van ám a többség, akinek ez az opció túl kézenfekvő, és logikus. Ők bejelölik, hogy túlélték, attól függetlenül, hogy több ezer kilométerre vannak a helyszíntől.
Az ő sikeres túlélésük bizonyítékait tapasztalhatod mostanság Facebookon. Ha neked is megjelenik a kérdés, annyit kell tenned, hogy nem foglalkozol vele. Ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!