Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » G2A-n hogyan lehet eladni a...

Csa1999 kérdése:

G2A-n hogyan lehet eladni a kulcsaimat?

Figyelt kérdés
Van 5-6 szteames kulcsom es nem akarom feleslegesen aktivalni azt szeretnem tudni hogy hogyan tudom oket ertekesiteni.ehez kernek segitseget bargol eladnam oket.

#Steam.kulcs.g2a.eladás.
2015. máj. 13. 08:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne!
2015. aug. 9. 06:40
 2/5 adam13192 válasza:
92%
Regisztrálsz az oldalra, majd a "my accout" fület lenyitva lesz egy olyan menüpont hogy "selling", majd előjönnek baloldalon menüpontok, azon belül a "selling" lenyitásával lesz olyan hogy "sell item". Ott kiválasztod, hogy CD kulcsot, illetve Steam Gift (Steam ajándék) szeretnél eladni, attól függ mivel rendelkezel. Ha kulcsod van "Game Key" akkor az Item Name rublikába beírod a játék nevét amihez kulcsod van, kiválasztod a MEGFELELŐT, mindenképpen rajt kell lennie a listán mert újat nem tudsz létrehozni! "Add Another code" abban az esetben ha több kulcsod van egy játékhoz, például egy játékot DLC-kel együtt adsz el akkor azoknak is meg kell adni a kulcsát, meg ilyesmi, erre a legtöbbször nem lesz szükség. Ha ez megvan megadod az árat, amit oda beírsz más annyiért fogja látni a listán, amit alatta ír ár azt sajnos nem tudom micsoda, de 2x adtam el, nem lényeges dolog. Ha ezzel megvan minden legyen pipálva stb, és rámész hogy alul a zöld button-ra hogy "Sell item". Ha ezzel megvagy ellenőrzi az oldal hogy mindent helyesen/hibátlanul adtál-e meg, amennyiben igen, felkerül a "Currently Selling" menüpontba, ahol megtudod nézni, mik vannak eddig eladáson. Ha nem kerül egyből oda, ne ijedj meg, még ellenőrzés alatt áll, de ezzel max 10p alatt végeznie kell, és akkor a listán mutatja hogy "Helyzet: Checked (Aktív)" Ha ezt látod, az ajánlatod aktív, így bármikor megvehetik. Ha már megtetted az ajánlatot ne módosíts az árán, mert azért is fizetni kell, amikor megvették a játékot annyiszor 15 centet fog levonni a kapott pénzből, ahányszor változtattad az aukció árát, illetve sikeres vásárlás esetén -35 centet levon (minden esetben), valamint valami "product commission" árat számoltak fel 33 centért, ezt nem tudom mi, de eléggé úgy tűnik hogy ezt is mindig felfogja számolni. Ami még fontos, ha azt szeretnéd hogy eladd a játékot, üsd meg más ajánlatát mert csak 1 centel is olcsóbban adod mint mindenki más akkor tied kerül a lista elejére és természetesen mindenki azt veszi amit legolcsóbb címmel kidob neki a g2a, amennyiben tiédet ütötték túl (azt mindig figyeld) akkor hozd meg a döntést, módosítod az árat 15 cent levonás fejében, illetve hagyod az eredetin, és abban bízol hogy ha nem is 1.-nek de majd egyszer a te áradon a tiedet is megveszik. Nagyjából ennyiről lenne szó azt hiszem leírtam mindent, ha akad még kérdés írjatok! :)
2015. aug. 18. 19:38
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm tökéletes vagy majd fél év után vettem észre hogy írtál köszönöm :D
2015. nov. 16. 18:56
 4/5 anonim válasza:
nekem mindig bannolják ha el akkarok adni miért?
2018. máj. 15. 13:20
 5/5 anonim válasza:

Nekem olyan problémám lenne hogy ezt végig csinálom és írja hogy írjam be a cégem adatait na de nincs is cégem.

Szóval magánszemélyként nem is lehet árulni?

2019. jan. 27. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!