A facebook egyszerűen nem működik rendesen a gépemen. Miért?
nekem szintén "WINXP régi gyenge gépen + firefox böngésző"
de semmi problem.
Tedd újra a böngészőt, töröld a régi profilkönyvtárat, kapcsold ki a hardveres gyorsítást, bővítményeket tartsd frissen legalább is a flash-t a többit tiltsd vagy csak akkor engedélyezd, ha kéri.
Flash -nál szintén tiltsd a hardveres gyorsítást és a védett módot kapcsold ki (mms.cfg szerkesztése protectedmode=0)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__51..
Tertsd karban a géped, hamar elszemetelődik ilyen sokképes oldalak miatt (ccleaner+ccenchancer)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__52..
gondolom nincs sok Fizikai memoria a gépben, ha az elfogy vége a dalnak és 100% processzorhasználat sem ideális.
Állítsd be a fizikai memória használatot (vedd kissebre ha elfogy használat közben) és adj több lemezgyorsítótárat.
címsorba: about:config
browser.cache.memory.capacity (~2GB ramnál 45056)
ezt neked kell kisakkoznod mennyire fogy el, kiegészítők hozzájárulnak nagy mértékben 65536 -nél lenne ideális)
browser.cache.disk.capacity (~524288)
#3: 512RAM van a gépbe.
browser.cache.disk.capacity;358400
memory capacityt nem látok.
A többi dolog amit mondtál az már ki volt pipálva eddig is. Csak a facebook a problémás nálam, minden más jól működik.
Lerövidítve:
ezek az új, szuper oldalak felzabálják a géped erőforrásait.
Tanulság:
vegyél új gépet, költsd a pénzed! Fogyassz és boldog leszel! (az IQ-dból meg vegyél vissza) Éljen Isten, éljen Amerika! (Sokáig éltesse Isten Amerikát, a többieket meg ...)
Ha pl a youtube működik a fb meg nem , akkor nem feltétlenül csak az erőforrásokkal lehet a gond , mert a yt sem éri be kevesebbel. Szerintem próbáld meg másik böngészővel is.
512 m tényleg nagyon kevés , de szerintem az elavult os több gondot okozhat , célszerű lenne lecserélni , és ehhez nem feltétlenül kell új gépet szerezned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!