Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Internet megszakadások,...

Internet megszakadások, illetve modem csere. Hogyan?

Figyelt kérdés

Telefon+iptv+internet csomagom(invitel) van, amihez már jó régen adtak egy Tilgin 452W_B Típusű modemet és routert egyben. Több kérdésem lenne.

Az első, az internet néha megszakad, látom, hogy az ADSL led elkezd villogni, 1 perc után alt. vissza áll.De mikor ez megtörténik akkor többször is előfordul. Ez az invitelnél belső gond, vagy lehet a modem miatt?

Második, sajnos ez az eszköz nem tud lefedni 3 szobát, elégrégi már. Ezért gondolkoztam, hogy újat kellene venni. Ezt az eszközt csak az invitel cserélheti ki, vagy bemegyek a boltba veszek egyet ami nekem tetszik és azt használom módon is lehet?

2015. máj. 11. 18:42
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem a legjobb lenne felhívni őket, azt is megtudják mondani, hogy hol lehet a hiba és mitől szakad meg a net...
2015. máj. 12. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!