Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » "Halozati kovetelmenyek...

"Halozati kovetelmenyek ellenorzese" es sikertelen csatlakozas. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Sikeresen megvaltoztattam a wifi jelszavat az internetunknek, de sajnos valamiert csak telefonrol tudtam csatlakozni. Ki kapcsoltam a routert be kapcsoltam, reseteltem es valahogy sikerult elernem hogy az en laptopom racsatlakozzon.

Az a gondom hogy van a csaladban masik 2 laptop de azokkal valamiert nem lehet. Mindket gepen azt irja hogy "Halozati kovetelmenyek ellenorzese". Aztan kirja hogy nem sikerult kapcsolodni. Valaki tudna segiteni ha nagyon szepen kerem? Anyamek kinyirnak ha nem lesz net a laptopjukon mire hazaernek :D

2015. máj. 7. 13:33
 1/7 Brenya ***** válasza:
Esetleg nem az a jelszó van megadva(mivel megváltoztattad).
2015. máj. 7. 13:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Bocsi az ekezetek hianya miatt, de nem magyar a billentyuzetem.
2015. máj. 7. 13:37
 3/7 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy odaig el se jut a csatlakozas hogy kerje a jelszot. De koszi a valaszt.
2015. máj. 7. 13:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Na most sikerult a win7es gepen csatlakoznom :) Elmentette az elozo jelszot, atirtam es sikerult. Win8on nem tudom hol tudom atirni.
2015. máj. 7. 13:41
 5/7 Brenya ***** válasza:
Attól, hogy nem magyar a billentyűzet még a kiosztás lehet magyar.
2015. máj. 8. 07:22
 6/7 kingdjk válasza:
nekem is ez a problémám win 7-en hogyan kell meg változtatni és milyen jelszot? >.<
2015. szept. 27. 21:51
 7/7 anonim válasza:

Üdv.

Kicsit megkésve de mondanám az én megoldásomat.

Windows 8 alatt, wifi oldalmenü, majd a wifi név amihez a "Hálozati követelmény ellenőrzése" hibaüzenet tartozik.

megoldás: jobb egérgomb -> Hálózat elfelejtése -> újracsatlakozás

2019. júl. 25. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!