Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit írtam félre, vagy törölhet...

Mit írtam félre, vagy törölhetem ki a regeditben?

Figyelt kérdés

Egy programot töltöttem le a chip.eu (már máskor is volt vele rossz tapasztalatom), csak most mégis letöltöttem a hűlyeségem miatt egy programot. Természetesen mellé jött egy Toolbar nevezetesen a régi rossz ismerősőm a mysearch. Próbáltam mindenféle programmal letőrölni, amivel már tudom nem kellett volna, mert semmi hasznuk nem volt .A vezérlőpúlt, Programok és alkalmazások menűpontból nem engedte.

Ezután belementem a regeditbe, és az Internet Explorer fűl alatt az alapértelmezett URL-t átálítottam a googlera. Valószínűleg valamit még kitörőlhetem, mert nem éri el a netet a gép. A router kapcsolat jelző ledje világít. A Win7 is mutatja, hogy van internetelérés, de ahogy elindítom a bőngészőket kiírja, hogy nem tud kapcsolódni.

Ha nincs más lehetőség, akkor újratelepítem a gépet.

Ha valakinek van valamilyen ötlete kérem írjon!

A válaszokat előre is köszönöm!

2015. máj. 6. 23:11
 1/3 CspCsj ***** válasza:
Újratelepítés előtt egy Rendszervisszaállítást kipróbálnék.
2015. máj. 7. 08:31
 2/3 tibusz0211 ***** válasza:

Lehet hogy csak a böngészőket szedte szét a dolog.

AdwCleaner-t próbáltad?

2015. máj. 7. 08:59
 3/3 A kérdező kommentje:

Első válaszolónak köszönöm a segítséget. Nem gondoltam, hogy a Windows bizonyos időközönként készít rendszervisszaállítási pontot. Végűl gondoltam, csak nem lehet belőle baj, és a operációs rendszer indulása előtt megnyomtam az F8-at. Ezután rákattintotam a Számítógép javítása fülre. Nagy örömömre a rendszervisszaállításnál találtam egy olyan időpontot, amikor még volt a gépen net, és erre rámentem. Sikerült visszaállítania, de sajnos, csak olyan talált amelyikben benne volt a mystartsearch. Ezután találltam egy oldalt, ahol leírták, hogy hogyan kell eltávolítani a mystartsearchet. Sikerült attól is megszabadulnom, és most már van a gépen net.

Köszönöm mindenkinek a segítséget.

2015. máj. 20. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!