"Tönkrement" a Facebook chatem. ötletek?
Sziasztok, a problémám, hogy már hónapok óta össze van zavarodva az FB-chatem. Az ismerőseimet már nem rendszerezi, tehát nem a kapcsolat erősségétől függően rendezi őket sorba, h pl mennyit beszélek velük, hanem teljesen káosszerűen. Olyanokat tol a képembe, akikkel sosem beszélek, stb. És ez folyamatosan változik, ugrál, tehát még csak nem is az van, hogy "rossz a sorrend", hanem az egésszel valami gáz van.
Hibajelentésre az FB nem tud személyre szabottan válaszolni, ötödszörre is elküldtem csak is azért a jelentést, mire visszatoltak egy sablonüzenetet, hogy egyéni hibákkal nem foglalkoznak. Kösz. Akkor most mi van? Rendkívül bosszantó bug, ami a kényelmi funkciókat illeti. Tudok valamit csinálni, vagy b*hatom szépen? :)
Akikkel soha nem beszélsz, azokat megnyitod és a kis fogaskerék ikonnal kikapcsolod nekik a chat lehetőségét. Így lekerülnek a listáról. Ezáltal egyikőtök sem látja, hogy a másik mikor volt online, de ettől még üzenetet tudtok küldeni egymásnak.
Azt a maradék 10-20 embert meg fent hagyod, akikkel rendszeresen beszélsz és így máris áttekinthetőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!