Mi alapján tiltottak le badoon?
Figyelt kérdés
regisztráltam,majd rá félórára kilépett magától az oldalról,és azt írta ki üdv!
miért lett törölve a profilom?
beakartam lépni,és ezt az üzenetet írt ki
Fiókodat letiltottuk
Fiókod zároltuk, mert megsértette a Közösségi Irányelveinket vagy a Felhasználási Feltételeinket.
ás már sokadszor csinálta ezt. csak magamról raktam fel képet,nem sértettem meg senkit,és semmilyen szabályt.
2015. máj. 5. 11:38
1/1 anonim válasza:
Nem lehet hogy raktál fel magadról olyan képet amin mondjuk nincs rajtad póló vagy valami ilyesmi? El nem tudom találni, de eddig 3x fordult elő hogy egy nagyon fullos csajjal beszéltem aztán pár nap múlva ott volt az üzeneteinknél hogy törölt tag, és eltűnt a profilja. De ebből csak 2 volt olyan hogy bikinis képei voltak fent. Tudja a rák mi alapján tiltanak le de elég sűrűn előfordul ahogy észre vettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!