Hogy lehet megcsinálni, hogy feltöltök egy fájlt a OneDrive-ba, és azt az egy fájlt gépen is és a telefonon is egyaránt lehessen szerkeszteni?
Valamiért sosem sikerült, hogy feltöltöttem egy fájlt, de ha a telefonon szerkesztettem, az a gépen nem látszódott, pedig azt írta, hogy feltöltötte a OneDrive-ba.
Nem értem, mi baja van, ugyan ez fordítva: gépen feltöltök valamit, és ha utána szerkesztem, telefonon még az előző állást mutatja, aztán már igazából kettő külön fájlom van, holott én azt akarom, hogy csak egy legyen, amit akárhol tudnék szerkeszteni
Nyilván szerkesztés után IS feltöltöm! :D
de még így sem ugyan az a fájl lesz fent a OneDrive-ban
Ha ELŐSZÖR feltöltöd a fájlt, akkor miért töltöd fel másodszor???
Akkor azt a fájlt nyisd meg amit legutóbb feltöltöttél!
Egyetértek az előző válaszadóval. A SZERKESZTETTET KÉNE FELTÖLTENI, NEM????
Feltöltök egy fájlt a gépről... Az a telefonomon is megjelenik, és amikor épp nem vagyok gépközelben, akkor onnan szépen le is tudom tölteni, és tudom szerkeszteni, aztán MENTÉS ÉS FELTÖLTÉS... Feltölti elméletileg a Onedrive-ba azt a rohadt fájlt, de amikor a gépen nyitom meg a onedrive-ról, akkor még ugyan az a fájl van, ami nem lett megszerkesztve. Akkor kipróbáltam, hogy gépen is beleírok valamit, arra is „mentés és feltöltés”, MENTI ÉS FELTÖLTI, és akkor telefonon ugyan azt a fájlt töltöm le onedrive-ról, amit a telóval szerkesztettem meg.
Ennek nem úgy kéne működnie, hogy ha feltöltök egy dokumentumot amiben mondjuk az van, hogy szɑr, és telón hozzáírom hogy -szájú, ezt feltölti, az új, szerkesztett fájl felülírja az előző verziót, akkor nekem gépen is és telón is azt kéne látnom, hogy szɑrszájú??? Mert ez nálam úgy működik, hogy akármit írok hozzá gépen, az csak a gépen látszik (pedig feltölti a OneDrive-ba, és a telón is megjelenik), amit meg telón szerkesztek, az csak telón látszódik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!