Délután óta egy oldal sem töltőrök be a youtube-on kívül. Nem jo se a chrome, se az explorer, pedig internet van. Mi a baj?
Figyelt kérdés
Telefonról írok, itt stimmel minden. A google se jön be, így esélyem sincs újra tetelepíteni a böngészőt. Megpróbáltam egy böngészőtakarítást, de az meg azt írja, hogy ellenőrizzem az internetkapcsolatot. Nem értem. Tud valaki segíteni? Csak a youtube jön be, amin filmet is tudtam nézni.2015. máj. 1. 21:04
1/3 anonim válasza:
először is pingelést próbáld meg.
parancsorban:
ping 8.8.8.8
Ha erre érkezik válasz akkor, DNS beállításnál add meg ezt az IP -t: 8.8.8.8
(Google DNS kiszolgálója)
Ezután se jön be semmi akkor komolyabb kártevő írtás kell.
(Vidd szakemberhez)
2/3 A kérdező kommentje:
Beírtam, kihozott sokmindent, de egyik oldalt se nyitja meg. Azaz a dns-ig már nem jutottam el.
Köszönöm a valaszod
2015. máj. 1. 21:38
3/3 A kérdező kommentje:
Ő oké. Bocs. Azt hiszem teljesen hülye vagyok ehhez, nem tudom mit hol találok. Ha bővebben segítenél megköszönném, ha nem, azt is megértem.
2015. máj. 1. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!