SKYPE-on hogy tudom ezt kitörölni, mert most már nagyon idegesít! (? )
Figyelt kérdés
Mindig meg van nyitva nálam a skype,mert üzeneteket váltok egy ismerősömmel,nem akarom bezárni.Felvettem egy új embert,aki egy közösségi játék miatt csinált egy szobát is és behúzott oda is,amiben vannak 60ezren,állandóan írnak,és állandóan felugrik egy kis ablak oldalt ha ír valaki.Hogy tudom ezt a szobát eltüntetni ? Törölnöm kell ezt az új embert,és eltűnik az a szoba is ? Kijelentkezni nem akarok mint írtam,de így még normálisan se tudok egy filmet nézni,mert állandóan pittyenés,felugró kis ablak.2015. máj. 1. 16:20
2/3 anonim válasza:
Jobb klikk a csoportra: kilépés az üzenetváltásból.
Vagy kilépés a csoportból... passz, valami ilyesmi.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi 2-es,azt hiszem most már végre nyugi van,ezt nem tudtam idáig :)
2015. máj. 1. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!