League of Legends nem lehetek esport gamer a szüleim miatt? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
15 éves vagyok,tehát 9. osztályos. béta óta játszom, jelenleg Diamond 1 vagyok. A szüleim semennyire nem támogatják, hogy feljebb kerüljek, elküldenek a géptől amikor rankedezek, azthiszik hogy én találtam ki az egészet, hogy van esport, vannak profi gamerek, nem ilyen világban nőttek fel. meg sem hallgatnak efelől. Mit kéne tennem? (A szerezz életet szerű kommentektől kíméljetek, barátnőm pedig van.)2015. ápr. 29. 19:34
1/2 anonim válasza:
Hasonló bajom van, azt mondják hogy máskor is tudsz játszani, de egy rankedet nem tudok otthagyni (én cs:go -zok, és már rég meglenne a supreme), és mindig jól összeveszek velük. Csak együtt érezni tudok, ahogy te is írtad, ők nem ebben nőttek fel, ezt nem értik. Csak annyit látnak hogy ülsz a gép előtt órákon át.
2/2 anonim válasza:
Kitűnő tanulmányi eredményeiddel vélhetően megnyugtathatod őket. Az angolt rendkívül magas szinten tanuld. West szerveren játsz, ha ott játszol akkor pedig jó gyakorlást kívánok. Elég este pár meccset játszanod vagy amikor nem zavarhatnak meg.
Érdemes streamelni és érdeklődni külföldi csapatoknál.
S majd ha haza viszed az első pénz összeget eSportból akkor megnyugodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!