Mi a véleményetek erről? (blog)
Egyik haverom állt neki. Most kezdte. Szerintetek jól kezdte el? Csinálja vagy semmi értelme? Esetleg tanácsok?
(tudom, és ő is tudja hogy 2 bejegyzés még nem blog)
+ A kapásból összeszámolt 4 különböző betűtípust max 2-re, de inkább 1-re kéne redukálni szerintem.
Ettől eltekintve a dizájn egész jó.
A szöveget nem olvastam, bocsi.
Akkor én is leírom, amit a többiek is: ha össze akarja zavarni az olvasóit vagy idegesíteni akarja őket, használjon többféle betűtípust! Ha ki akarja röhögtetni magát, használjon Comic Sans-t!
"tudom, és ő is tudja hogy 2 bejegyzés még nem blog"
Alapvetően azzal nincs baj, hogy két bejegyzése van még csak. Valamiféle első benyomást két bejegyzésből is kap az ember. Itt a bejegyzések tartalmával van baj: rinya és mentegetőzés. "Jaj, még kezdő vagyok." "Jaj, ez az első blogom." "Érdekelne egy ilyen?" "Jaj, de úgyse lesz tökéletes..." "De ne várjatok ám sokat!"
Verj belé valami kis magabiztosságot, mert ezt nem élmény olvasni. Blogolni akar? Blogoljon! Kezdő? Majd beletanul! De felesleges ez a mentegetőzés.
Másrészt két bevezető/köszöntő bejegyzést meg értelme nincs írni, nyugodtan össze is vonhatja a kettőt.
Mivel látom fotózik is a haverod, ha még nem tette, nézze át a képmás közzétételére vonatkozó személyiségi jogokat! Csak egyszer kell kifogni valami barmot, aki előbb tesz feljelentést, mint hogy kommunikál az emberrel, nagyon megütheti a bokáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!