Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem jön be az opera...

Miért nem jön be az opera böngészőmben a d-link 300 típusú routerem beállítás oldala, amikor beírom a böngésző felső címsorába, hogy 192.168. 0.1?

Figyelt kérdés

Már próbáltam beírni a D-Link 300 router 192.168.0.1 IP címét többször is, de valamiért mégsem jön be ez a cím.

Korábban meg be jött.

2015. ápr. 28. 20:14
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Értem.

A gépet a routerrel mindig össze szoktam kötni UTP kábellel, amikor a wifiről nem jön be az internet.

DE hogyan lehet a két darab wifi kártyából az egyiket engedélyezni??

2015. ápr. 28. 22:21
 12/16 A kérdező kommentje:
Wifi a gépemen van, a routeren nincs.
2015. ápr. 28. 22:45
 13/16 A kérdező kommentje:
A Wifi kártyákat hogyan tudom engedélyezni a gépen?
2015. ápr. 28. 22:47
 14/16 coopper ***** válasza:

Szia,

Ha a router nem "szór" wifit akkor felesleges bekapcsolni a wifi kártáykat, de a google azt mondta, hogy ez a d-link 300 tipúsú router igenis rendelkezik wifi-vel, tehát képes arra, hogy wifit jelet sugározzon. (Az más kérdés hogy sugároz-e wifi jelet jelenleg)

Tehát Wifi kártya engedélyezése vagy bekapcsolása :

1 lépésként nézd meg a vezérlőpultban , hogy le vannak-e tiltva vagy ki vannak-e kapcsolva (Win7-ben) :

Vezérlőpult\Hálózat és internet\Hálózati és megosztási központ és itt bal oldalt Adapterbeállitások módositása [kép] : [link]

Ha le vannak tiltva (Letiltva szöveg szerepel a kártya neve alatt) akkor jobb egér gomb és Engedélyezés menűpont.

Ha nem letiltva vannak hanem kikapcsolva akkor be kell őket kapcsolni, laptopok esetében ez valamilyen speciális billentyűkombinációval oldható meg pl : Dell laptopok esetében általában Fn+F2

Sok sikert.

üdv.

2015. ápr. 29. 07:29
 15/16 A kérdező kommentje:

D-Link 300 típusú routerem, ezelőtt 2 hónappal sugározott wifi jelet a laptop gépemre, csak azt nem tudom, hogy most a gépemen kell valamit beállítani, vagy pedig a routeren ahhoz, hogy újra működjön, mert 2 hónappal ezelőtt felhívtam a T-Home szolgáltatót, és úgy segítettek beállítani telefonon keresztül, hogy a VENDÉG fiókban routeren keresztül legyen, a RENDSZERGAZDAI fiókban meg vezetékesről legyen internetem.

Jelenleg most a RENDSZERGAZDAI FIÓKBAN vagyok, és ott néztem meg a VEZÉRLŐPULT – HÁLÓZATI ÉS MEGOSZTÁSI KÖZPONT – ADAPTERBEÁLLÍTÁSOK MÓDOSÍTÁSA menüben azt, amit írtál, hogy kapcsoljam be a wifi kártyákat.

Látom leírtad, hogy mit kéne tennem, én megnéztem, ahogy írtad, és készítettem egy videót arról, amit láttam.

Nézd meg, és ha valami nem stimmel, akkor írd meg.

Köszönöm.

Itt a videó: https://www.youtube.com/watch?v=70V7judmtRM&feature=youtu.be

2015. máj. 4. 15:55
 16/16 coopper ***** válasza:

Szia.

Igen látom, piros X van a wifi kártáyáknál (igázából az Atheros AR5B91 kártyát kell valahogyan munkára birni a másik a Microsoft miniport az nem külön wifi kártya az a microsoft támogatása a virtualis wifihez : [link] )

A piros X pediglen nekem azt jelenti, hogy ki van kapcsolva a wifi kártya.

Laptop tipusa alapján, illetve a laptop kézikönyvében le van irva, hogyan lehet ki/be kapcsolni a wifit a laptopon.

Soks ikert.

Üdv.

2015. máj. 4. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!