Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nem megy a youtube alkalmazás,...

Nem megy a youtube alkalmazás, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy a youtube megszűnik a régi telefonokon, nekem samsung galaxy ace 2-m van és ha elinditom a youtubeot akkor hálózati hibát ir es hogy ellenőrizzem a rendszeridőt, mindent próbáltam, hard reset stb. Ha frissitenem Jelly Beanre jó lenne?

2015. ápr. 24. 12:25
 1/5 A kérdező kommentje:
frissítettem, így se jó
2015. ápr. 24. 14:59
 2/5 anonim válasza:
Szia! Nekem is ugyan ilyen keszulekem van. Sajnos az en telefonomon sem mukodik a youtube. Letoltottem a jelly beant de ugy sem mukodik. Nem tudom mi lehet a megoldas. De jo lenne megtalalni :)
2015. ápr. 25. 14:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Szia, már megoldódott, menny fel google playre és frissítsd, jött új frissítés és működik!
2015. ápr. 25. 22:01
 4/5 anonim válasza:
Tenyleg nem szeretnek tolakodni de el tudnad mondani hogy te hogy tudtad frissiteni mert nekem nem mukodik. Elolre is koszonom :)
2015. ápr. 26. 13:57
 5/5 A kérdező kommentje:
https://www.youtube.com/watch?v=2LZqCD3-Ytk ebben elmondanak mindent. Letöltési linkek pedig a leírásban.
2015. ápr. 26. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!