Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook chat. Fent vagyok?

Facebook chat. Fent vagyok?

Figyelt kérdés

Elképzelhető az, hogy akkor is jelezze valakinél hogy fent van, ha a telefon le van zárva? Tehát megvan nyitva a facebook de lezártam a telefont, nincs feloldva. Elkézelhető, hogy akkor is úgy jelezze hogy fent vagyok?

Csak mert én kipróbáltam és ha lezártam akkor 1 perc után kiírta, hogy 1 perce voltam utoljára elérhető. De hallottam olyat, hogy valakinél hiába volt lezárva több perce a telefon (nem volt feloldva) akkor is úgy jelezte, hogy az illető még mindig elérhető. Ez hogy lehetséges?

2015. ápr. 22. 19:24
 1/2 anonim válasza:
Úgy hogy a facebook úgy hulladék ahogy van, mármint mi nem telóról hanem notikról facezünk, de van hogy ha pl tesóm vagy anyám kijelentkezik, majd kikapcsolja a lapost akkor is azt mutatja hogy fetn van, de van hogy hiába van fent azt írja hogy ki van lépve, a másik, volt hogy egyik ismerősömmel több mint fél évig nem tudtunk beszélgetni mert egyikőnk sem kapta meg amit a másik írt, pedig volt hogy kiírta hogy ekkor meg akkor látta, de nem kaptuk meg egymás üzijét...
2015. ápr. 22. 23:03
 2/2 anonim válasza:
Nekem ha a mobilom rá van kapcsolódva a netre, mindig kiírja, hogy fent vagyok, még akkor is, ha le van zárva a telefon, vagy egyáltalán meg sincs nyitva az alkalmazás. De ugyanezt csinálja a Gmail, a Yahoo, a Google Talk meg minden egyéb ilyen. Én a helyedben nem aggódnék.
2015. ápr. 24. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!