Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Wifi elérésem van, de a Lan...

Wifi elérésem van, de a Lan megszűnt. És gépről nem érem el a netet. Van tippje valakinek?

Figyelt kérdés
Egyik napról a másikra egyszercsak nem kapcsolódott egyik gépem sem a hálózatra, azt írja mindegyik, hogy nem azonosított hálózat. Egymást sem látják, tehát lan sincs. Semmit nem állítottam, egyszer csak ez lett. A 2 gép egy (upc) Tecnicolor tc7200-al van összekötve(wifis modem). Telefonommal a modem wifi részét elérem és netezni is tudok, de a gépek nem érik el a netet utp-vel. És hát egymást sem. A modemnek 4db utp csatija van, de a 3-asra és a 4-esre nem reagálnak a gépek, az 1-es és 2-esnél "nem azonosított hálózat" üzenet a vége. Elképzelhető, hogy a modemnek ez a része mondta fel a szolgálatot?! Vagy van valakinek bármiféle ötlete?
2015. ápr. 22. 10:37
 1/5 anonim ***** válasza:
a gépen hálózati ikonra jobb klikk --> Hibaelhárítás
2015. ápr. 22. 10:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem segít semmit.
2015. ápr. 22. 11:29
 3/5 anonim ***** válasza:
és írt ki valamit? piros X volt valahol hogy nem tudta megoldani az xy hibát?
2015. ápr. 22. 15:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem írt ki semmit. nem talált hibát.
2015. ápr. 23. 07:12
 5/5 anonim ***** válasza:

ha van több gép, akkor mindkét gépen(két gép elég):

windows gomb + R és ide beírod hogy: cmd

előjön a parancssor, és ide be kéne írnod hogy: ipconfig /all

ilyesmit kell látnod: [link]

csak gondolom nálad magyarul lesz kiírva

neked ha a gépek wifivel csatlakoznak, akkor nem ezt kell nézned: Ethernet adapter Ethernet

hanem a wifiset (nem tudom mi annak a résznek a neve)

és arról kéne küldeni két képet(egyik gép, másik gép), ha nem tudod mégse hogy melyik kell, akkor küld el az egészet amit kiír

és megpróbálhatod hogy az egyik gépen beírod ezt:

ping másik gép IPv4-es címe

pl.:

ping 192.168.0.11

és akkor valami ilyesmi kimenetet fogsz látni: [link]

mint látod nálam fogadta a másik gép mind a 4 csomagot, tehát látja az egyik gép a másikat

tehát mond el hogy nálad mennyi veszett el és mennyit fogadott

kephost.com -ra feltöltheted vagy máshova is(ahol neked megfelel), az a lényeg ott hogy a Direkt linkek-et válaszd és azt küld el nekem

aztán meglátom hogy van-e ötletem vagy nincs

2015. ápr. 23. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!