Vannak ilyen ingyenes online webtárhelyek?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok ami ingyenes és több Gigabyte tárhelyet kapunk. Videókat szeretnék rajta tárolni, ezért kellene.2015. ápr. 20. 18:51
3/9 A kérdező kommentje:
azok úgy tudom le vannak korlátozva 1-2 Gigabyte-ra viszont, akkor feltöltök 2-3 videót és megtelt :D
2015. ápr. 20. 19:00
4/9 anonim válasza:
ha fizetsz, akkor nem telik meg olyan könnyen + ha még tömöríted is(pl. 7zip-el)
esetleg rá kereshetsz olyanra hogy: unlimited cloud storeage, meg hasonlók, de azokban nem nagyon bíznék
nem is azért van hogy oda mentsd a letöltött youtube videókat, hanem csak pár dolog tárolására, családi(és más) több órás összevágott videót célszerűbb inkább valami külső eszközön tárolni
5/9 A kérdező kommentje:
hát igen csak nem vagyok milliomos és rengeteg 32 gb-s pendrive-ot kellene vásárolnom :D
2015. ápr. 20. 19:11
6/9 tamasoft válasza:
A kérdés több GB-ról szólt, ezért ajánlottam amit ajánlottam.
A Mega pl. 50 Gb tárhelyet ad accountonként.
Végtelen felhő tárhely ingyen egyelőre nem létezik.
Több száz Gb tárolását ma még csak lokálisan tudod megoldani, persze az sincs ingyen, egy mai winyó kb 25 ezer teránként.
7/9 anonim válasza:
Vegyél egy TB-os belső hdd-t. 16-ért már lehet kapni, arra meg azért csak elfér az ember egy darabig... mondom ezt úgy, hogy 2 már teli vanxD
8/9 A kérdező kommentje:
xd nyugi en meg rosszabb vagyok mert talan 10 terra amit talan mar nem tudok betolteni de lehet azt is xd
2015. ápr. 21. 14:39
9/9 A kérdező kommentje:
és am köszi a mega-t :)
2015. ápr. 21. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!