Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Magát az internetet rendszerét...

Magát az internetet rendszerét, kik és hogyan tartják fenn?

Figyelt kérdés

Országon belül értem, de pl ha Amerikai szerveren nyitok meg XY weboldalt, akkor pl hogy ér ide hozzám az adat?

Fizet a digi mondjuk XY másik szolgáltatónak, hogy kapjon jelet onnan is?, vagy van valami közös nagy "cég" akinek mindenki fizet?

2015. ápr. 20. 17:47
 1/3 anonim ***** válasza:

megnyitod a cmd-t, és beírod hogy: tracert www.valami.hu

és akkor látod honnan hova megy, van online is ilyen, de most hirtelen nem találtam jót

bővebben a traceroute-ról: [link]

2015. ápr. 20. 18:03
 2/3 anonim ***** válasza:

nem tudom pontosan, csak tippelek: de szerintem mindegyik ország közösen csinálják/segítik egymást hogy össze legyenek kötve stb.(közös érdek hogy elérjék egymást, kényelmesen)

közben találtam olyat, ami térképen is mutatja

[link]

de hátha itt megtalálod a választ(nincs kedvem átolvasni hogy megtaláljam rá a választ a kérdésedre): [link]

2015. ápr. 20. 18:08
 3/3 A kérdező kommentje:
THX
2015. ápr. 20. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!