Tudtok mondani jó kapcsolatfigyelő programot?
Figyelt kérdés
Olyan program kellene, ami figyeli a kapcsolatot, annak folyamatosságát, mint pl. egy online játék, ahol egyből észrevehető, ha pár másodpercre megszakad a kapcsolat. Azért lenne rá szükség, mert pont ez történik, hogy online játékok közben látom, hogy megszakad a kapcsolat, és így élvezhetetlen olykor a játék, de a modem nem észleli ezeket az 5-10mp-s szakadásokat, és folyamatosnak jelzi a kapcsolatot, nem kell újracsatalkoznia. A szerelő viszont ha kijön a programmal megtudnám neki mutatni, hogy mikor mennyi időre szakad meg a kapcsolat.2015. ápr. 19. 07:40
1/1 anonim válasza:
nem tudom van-e ilyen lehetőség benne, elég összetett program, én nem is használtam túl sokat, de tessék: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!