Hogy kell a myvipen olyan igazolványképet csinálni, hogyha rákattintanak, teljesen más kép jöjjön ki, mint ami messziről látható?
Figyelt kérdés
Sokaknál láttam már ilyet...2008. aug. 27. 22:33
1/5 anonim válasza:
Ez szerintem lehetetlen!:) Én is láttam már, de betudtam annak, hogy rossz a myvip! :)
2/5 anonim válasza:
olyat nem lehet csinálni, az az oldal hibája volt.. nem igazán működött a képfeltöltés és amiatt.. én is pont akkor tettem uj igazolványképet és a kis kép még a régi maradt :D de már megcsinálták
3/5 anonim válasza:
igen az az oldal hibája.Ilyen nálam is volt.Feltöltöttem egy üj képet és láttam hogy alapból ott kicsinyítve a régi van.Rákattintottam és amikor kinagyította akor meg azt a képet mutatta amit feltöltöttem. :)
Szoval ezt sehogyse lehet csinálni ilyen a myvip
4/5 A kérdező kommentje:
Értem és köszi a segítséget!
2008. aug. 28. 11:19
5/5 anonim válasza:
Meg a nagy büdös faszt!! egyik ism. nek olyan van h feszít rajta majd utána olyan kép van kitéve h: MIVAN MESSZIRŐL NEM LÁTOD? :D ugyh 100% h lehet ilyet csinálni csak nem tom hogy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!