Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Erről a fórumról mért nem...

Erről a fórumról mért nem tudok semmit se leszedni? Regisztrálv vagyok.

Figyelt kérdés
***** Homonyik Sándor - Sose búcsuzz el szeretném letölteni hiába regisztráltam, ezt hozza ki: kis film: *****

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. febr. 20. 20:18
 1/7 anonim ***** válasza:
nem a fórumról szeded le hanem a linkelt oldalakról, amit belinkeltél az egy fizetős oldal linkje, lehet ingyen letölteni de egyszerre csak 1 dolgot és arra is fel kell iratkozni, a linknél kattints a free fülre
2010. febr. 20. 20:21
 2/7 A kérdező kommentje:
milyen free fülre?
2010. febr. 20. 20:31
 3/7 anonim ***** válasza:
a 2. linket legörgeted és a jobb alsó sarokban van egy FREE felirat és egy lefele nyíl na erre kell menned
2010. febr. 20. 20:36
 4/7 A kérdező kommentje:
vak volnék lehet, készítsz egy képet kérlek a nyilról
2010. febr. 20. 20:42
 5/7 anonim ***** válasza:

a 2. amit linkeltél ez : *****

azt írtad ezt hozza ki a kisfilmnél

na én meg linkelem a képet:

[link]

2010. febr. 20. 21:02
 6/7 A kérdező kommentje:
NEM a kisfilmet akarom letölteni, hanem a Homonyik Sándor - Sose búcsuzz el, a kisfilmet azért készítettem, hogy mutassam mit hoz ki ha rámegyek itt: ***** a Homonyik Sándor - Sose búcsuzz el re!

2010. febr. 20. 21:07
 7/7 anonim ***** válasza:

látom még mindig nem érted mit mondok, a fórumról nem lehet letölteni, a felhasználó linkelt neked egy tömörített fájl-t amit ha rákattintasz a bejövő oldalon keresztül tudsz leszedni, és itt jön be amit 2.nak linkeltél, és én erre írtam hogy a free-re kell kattintani, de ahogy látom elég nehézkes lesz ez a magyarázás :D

egyébként mondok neked egy egyszerűbb megoldást

1. itt a youtube link : http://www.youtube.com/watch?v=E847Hm99IzE

2.töltsd le ezt a programot: [link]

3. telepítsd fel.

4. elindítod. az első sorba bemásolod a youtube linket

5. kiválasztod hova töltse.

6. ha letöltötte válaszd ki a konvertálás funkciót ezzel a programmal, válaszd ki az előbbiekben letöltött fájl, válaszd ki a formátumot( zene esetében mp3) és átkonvertálja

ha ezek után még nem világos valami írj privit inkább

2010. febr. 20. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!