Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nincs ennyi esze a...

Miért nincs ennyi esze a jófogásnak, hogy átveszi az olxet és azt viszi tovább és nem "jófogást"?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 17. 14:49
 1/5 Tengor ***** válasza:

Mert bizonyára nem olyan képességű embereket alkalmaznak, mint te és ezért nem veszik részre, hogy mit csinálnak. Szomorú ez, nem is tudom, eddig hogy tudtak működni...

Hidd el több információval rendelkeznek az összeolvadást illetően, mint azt te gondolod és jobban meg tudják ítélni, hogy mi a jobb.

2015. ápr. 17. 14:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát igen ,biztos baromi hülyeség az ország legsikeresebb apróhirdetését átvenni.
2015. ápr. 17. 15:06
 3/5 Tengor ***** válasza:
Miért?
2015. ápr. 17. 15:10
 4/5 anonim válasza:
Na ezt én sem értem! Egy ilyen gagyi, nehezen kezelhető, sokkal kevésbé átlátható oldal, mint a jófogás, szerintem a közép- európai régióban sincs. Az OLX egy nemzetközi hálózat, még Dél-Amerikában is vannak cégei. Sajnálom, hogy eladták ennek a gyenge kis kacat cégnek...
2015. ápr. 19. 14:00
 5/5 anonim válasza:
csatlakozom a jófogást nem kedvelők köréhez!! Ronda, kezelhetetlen, lassú, rosszul felépített, stb stb.
2015. máj. 12. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!