Új számítógépem van, miért nem működik rajta az internet?
Figyelt kérdés
Tegnap összeszereltem és feltelepítettem az új számítógépemet. Minden alkatrész vadi új, eredeti az operációs rendszer is. Tudom a jelszót és a felhasználó nevet is mégsem fogadja el, pedig biztos jó. Hogy tudnám működésre bírni?2015. ápr. 15. 14:50
1/5 anonim válasza:
1. A számítógépet nem kell feltelepíteni.
2. A drivereket az alaplaphoz, már annál inkább fel kéne telepíteni.
2/5 Tengor válasza:
Szerintem is driver baja lesz. IP-t kap?
3/5 anonim válasza:
összeraktad de nem tudsz drivert telepíteni?
4/5 A kérdező kommentje:
A gép telepítésén a drivereket értettem -.-" bocs, hogy nem fogalmaztam jól.
2015. ápr. 16. 01:27
5/5 anonim válasza:
Dugd be a netet a gepedbe, lepj be a halozati beallitasokba es indits egy keresest. Ha megtalalta a netet akkor neg be kell allitani... Valaszd az otthoni kapcsolatot es kovesd a feladatokat, majd meg kell adnod a nevet es a kodot is. Elmeletileg igy mar mukodnie kell.
Ujrainditas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!