Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudnám értékesíteni a...

Hogyan tudnám értékesíteni a torrent meghívómat?

Figyelt kérdés
2010. febr. 20. 14:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia milyen oldalakra van meghívód?
2010. febr. 20. 14:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem írhatom ki közösségi oldalakra, de a Bithumen mellett ez a második legjobb torrent oldal. Remélem így tudni fogod.
2010. febr. 20. 14:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Mennyi ki a piacra és kiabáld hangosan hogy Ncore meghívó eladó...
2010. febr. 20. 16:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Mellesleg benne van a szabályzatban hogy a meghívó értékesítése bann-t von maga után, nekem is van 2 meghívóm de mégse adom el....
2010. febr. 20. 17:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is van Ncore meghívóm :) És nekem vannak haverjaim is :P
2010. febr. 20. 19:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Az egy dolog, hogy gusztustalan, hogy lóvéért árulod, de egye fene, nézz be ide, sokmindenki megfordul itt: [link]

Itt még esélyed is van rá, hogy megveszik. Mellesleg Nekem is van Ncore meghívóm, legalábbis ha összejön az 500pont, de soha nem adom el. Neked nincs haverod, akinek kellene. Amúgy vigyázz, mert ha a meghívottad valamit elcsesz, akkor bannja után téged is warnolnak. 2warn=bann

2010. febr. 20. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!