Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehet Ebay-en penzt...

Misyutaki kérdése:

Hogyan lehet Ebay-en penzt vissza igényelni?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy Resolution Centerben. ott bejelolom hogy a csomag nem jott meg. Kivalasztom a kepek kozul hogy melyik tetel az de utana csak annyot ir hogy mikor jar le a csomag es hogy vegyem fel az eladoval a kapcsolatot es ha nem valaszol akkor a Resolutin centerbe inditsak caset. De ha inditok ugyan ez lesz. csak ugyan oda tesz hogy beszeljek az eladoval es menjek a Resooutionba. Mintha szorakozna az ebay velem. Valaki letudna irni hogyan kell inditani vitat .

Elorre is koszonom !

#eBay #refund #Resolution Center #penz visszaterites
2015. ápr. 14. 16:52
 1/3 CspCsj ***** válasza:

Fusd át:

[link]

2015. ápr. 14. 19:51
 2/3 A kérdező kommentje:

Koszonom

en is neztem de ez regebbi ebay mintat koveti. A legordulo listaban mar nincs Resolve problem. csak az (I didn't receive my item) ful van es ha azt valasztom akkor elindul megint a kor . hogy ramegyek.. valasszam ki a tetelt es akkor az ebay mondja hogy vegyen fel a kapcsolatot az eladoval aztan ha nen reagal akkor menjek a Resolution centerbe. tehat nen is enged nyitni Caset csak ujra es ujra ez a kor.

Resolution center - ididnt receive my iten - tetel kivalasztas - vegyen fek a kapcsolatot az eladoval vagy resolution centerbe indotsak caset... es ez ujra es ujra :/

2015. ápr. 14. 20:43
 3/3 CspCsj ***** válasza:

Ez talán frissebb (Összefoglaló):

[link]

De kérdezhetsz is, szerintem gyorsan válaszolnak.

2015. ápr. 14. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!