Fel szeretném telepíteni a steam-et de az igazoló kódot ( amiért már más gépem van) nem tudom megnézni mert a freemailem jelszavát elfelejtettem és nem állítottam be emlékeztetőt. Ilyenkor mit tudok csinálni? Egycsomó játékom van steamen.
Figyelt kérdés
Nem lehetne feltörni valahogy hogy megtudjam mi volt a jelszó?2015. ápr. 14. 15:39
1/3 Tengor válasza:
Ha vannak vásárolt játékaid, akkor azokról, számlákról kulcsokról készíts képeket és küld el a Steamnek és kérd, hogy módosítsák a címedet. Ha igazolod, hogy azok tényleg a te tulajdonodban voltak, akkor van esély rá, hogy beállítják az új címet.
Ellenkező esetben elkezdheted a próbálkozást a jelszó kitalálására v. búcsút mondhatsz a játékaidnak.
2/3 anonim válasza:
Először megpróbálhatnád újraregisztrálni a freemail fiókot. Régen az ilyen ingyeneseket kb. 3 hónap inaktivitás (nem lépsz be) után törölték, utána úrja lehetett regisztrálni. Én jártam már úgy, hogy így sikerült visszaszereznem valamilyen fiókomat. De nem ma volt, szóval már máshogy lehet...
3/3 anonim válasza:
Elvileg egy már felhasznált e-mail címet nem lehet újra regisztrálni, akkor sem, ha a tulaja töröltette, vagy sokáig nem lépett be, én inaktívvá vált.
Gyakorlatilag lehet hogy máshogy van. Főleg egy Telekom által üzemeltetett szolgáltatásnál.
Ha lemondod a telefonod, akkor képesek napokon belül kiadni új ügyfélnek azt a számot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!