Ha webshopokra megyek akkor sokszor ezt az ünenetet kapom (lent). Mit tudok ilyenkor tenni?
Figyelt kérdés
pl. rendelni szeretnék egy pulcsit : Not Acceptable An appropriate representation of the requested resource /index. Php could not be found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Ilyenkor mit tudok tenni? Mit kellene csinálnom? A weblapoknak nincs bajuk, mert a szomszédban rendesen működik minden, ma is onnan rendeltem. Viszont az oldalak többségénél semmi baj nincs. (Eddig 2 webshopnál vettem észre ezt. )2015. ápr. 13. 16:22
1/5 Tengor válasza:
Minden böngészőben ilyen? Privát módban? Más böngészőkkel?
2/5 A kérdező kommentje:
Más böngészőkben nem is jön be az a két oldal. A google chrome-ot használom itt pedig ha bejön és menni akarok pl. a termékek vagy bármilyen menüpontra akkor vagy a kezdőlapra megy vissza vagy nem tölti be az oldalt. Nem tudom, hogy a netnek lehet baja vagy pedig a gépem kellene újratenni? Akkor vajon ez a probléma megoldódna?
2015. ápr. 13. 16:42
3/5 Tengor válasza:
Próbáld megy egy live linuxos oprendszerrel. Ha azzal működik, akkor az újratelepítés megoldja a problémát.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! (Közben másik 2 oldal sem jön be.)
2015. ápr. 14. 14:35
5/5 A kérdező kommentje:
Mostmár biztos vagyok benne, hogy újra kellene rakni a gépet, mert egyre rosszabb. Oké, hogy nem jön be 4 oldal, de különböző oldalakon amik még jók, kb minden mondatban valamit kékkel ír és aláhúzza két vonallal, ez pedig ma óta van. Jobb, ha keresek egy informatikust. :)
2015. ápr. 14. 18:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!