Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az lenne a problémám, Hogy, a...

Royalty kérdése:

Az lenne a problémám, Hogy, a csajom régi email-ja kellene nekem?

Figyelt kérdés

Citromail-os volt és már sajnos törölték,De nekem nem is a citromail kellene hanem a myvip, Már írtam a myvip support-nak és a citromail-nak, Már a citromail tól kaptam levelet és ezt írja:A postafiókja megszűnt, mivel nem volt belépés a webes felületen 90 napig.

A [link] oldalon tudja ismét regisztrálni a következő módon:

Próbáljon belépni a fiókjába a megszokott módon. Ezt követően az oldal automatikusan átirányítja egy regisztrációs felületre.

A klasszikus Regisztráció gomb a login oldalon ebben az esetben nem használható.

A fiók megszűnésekor minden benne tárolt levél véglegesen törölve lett. A visszaállításuk nem lehetséges.

Szóval azt nem tudok rá regisztrálni akkor mit tegyek?

Még a myvip nem küldött levelet pedig személyit le fotóztam minden adatot meg adtam. És a saját emailomat adtam meg hogy arra küldjék az értesítőt de még semmi ha a myvip sem segít akkor mit tudok tenni ? Előre köszi a válaszokat

2015. ápr. 13. 00:43
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja és még annyit hogy az emailt tudom csak a jelszót nem
2015. ápr. 13. 00:45
 2/9 anonim ***** válasza:

Semmit sem tehetsz. Ha csak ennyire tellett az észből, hogy több mint 3 hónapig nem érdekelt akkor nem is volt fontos az email.

A citronail ingyenes tehát nincs semmilyen követelésed az emaillel szemben, elolvastad az ászf-t, tudomásul vetted, és kész, ennyi.

Azt meg gyorsan felejtsd el, hogy bárki is megszerzi egy nem aktív email jelszavát, felejtsétek már el ezt a hülye dumát, hogy -jaj segítsél má' me elfelejtettem a jelszavam-, JEGYEZD MEG.

-Majd legközelebb komolyabban veszitek az ilyen adatokat, és jobban vigyáztok rá.

2015. ápr. 13. 00:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Pont azért törlik az ilyen fiókokat, mert senkinek nincs kedve évekig tárolni a poénból létrehozott tucat fiókokat. A jelszót meg egyrészt hiába tudjátok, már semmit nem értek vele. Másrészt ha bárki ki tudná sírni az adminnál az elfelejtett jelszavát, akkor mi értelme lenne a jelszónak?
2015. ápr. 13. 01:14
 4/9 A kérdező kommentje:
Barátom te nem is tudod hogy miről beszélsz,Az adminok azért vannak hogy segítsenek a problémáidban nem azért tarják őket hogy csak legyenek, És akkor mi értelme van a jelszónak? képzeld a b.nőm nem önszántából felejtette el, Hanem megtudták a jelszavát,És csak úgy megváltoztatták
2015. ápr. 13. 01:20
 5/9 anonim ***** válasza:

Akkor sem tudsz mit tenni.

Ha megtörténtét, akkor így jártál, a másik meg: nem érdemes az ilyen, szutykokkal foglalkozni. Ha ingyenes e-mail vagy közösségi portálra szeretnél felregisztrálni, akkor is van ezerszer jobb (ha kell, akkor adok címeket, bár ezek, úgyis népszerűek).

2015. ápr. 13. 03:46
 6/9 anonim ***** válasza:

"A [link] oldalon tudja ismét regisztrálni a következő módon:

Próbáljon belépni a fiókjába a megszokott módon. Ezt követően az oldal automatikusan átirányítja egy regisztrációs felületre."

Ezen mit nem értesz? Vagy nem tudjátok mi volt az e-mail fiók jelszava? Ha újra regisztráltátok az e-mail címet, utána a MyVIP-től kérhettek jelszóemlékeztetőt és meg is vagytok. Nem egy agysebészet.

Mellesleg az emberek tényleg jobba odafigyelhetnének az IT biztonságra.

2015. ápr. 13. 07:40
 7/9 anonim ***** válasza:

"képzeld a b.nőm nem önszántából felejtette el, Hanem megtudták a jelszavát"

-Ja, persze.

jelszó: nevem+szül. év

biztonsági kérdés: cicám neve

...-Hagyjuk már ezt a hülyeséget.

Az admin pedig semmit sem fog tenni az érdekedbe mert nem tudod bizonyítani, hogy aki létrehozta az nem a Te nevedben.

-De elmagyarázom, hogy megérts. Ha valaki megtudja a neved és címed, létrehoz egy emailt, és a Te adataidat adja meg.

Na most ha Te írsz az adminnak, és elküldöd pl a szem.ig. hogy így igazold magad és kiadnák a jelszót, akkor Te kapnád meg a másik személy email acc-ját. Ilyen nincs sehol, és nem is lesz, azonosításra ott van a felhasználó név, és jelszó páros, -ha elfelejtetted vagy hagytad hogy mások megszerezzék akkor innentől vége a dalnak.

-De nem is értem a kérdésedet, itt azt írod, hogy azért vannak az adminok, hogy segítsenek. Akkor miért itt kérdezel, és miért nem az ottani adminnak írogatsz?

2015. ápr. 13. 09:48
 8/9 A kérdező kommentje:

Ne beszélj már hülyeségeket, Hogy nem elég:

Email

személyi.i

lakcím

Nem elég a hoz hogy megmondják a jelszót, Meg amúgy sem az érdekel hogy mit teszek hiába, Hanem én azért raktam fel a kérdést,hogy nektek nincs e valami ötletetek,Vagy esetleg valami trükk,Hogy vissza szerezzem.

2015. ápr. 13. 14:44
 9/9 anonim ***** válasza:

"Ne beszélj már hülyeségeket, Hogy nem elég:

Email

személyi.i

lakcím

Nem elég a hoz hogy megmondják a jelszót"

---------------

Nem, nem elég!

Gondolkodj logikusan, és értelmezd a fent leírt okokat.

Ilyen leveleket hiába is küldesz nekik, és akár könyöröghetsz is akkor se fogják kiadni az adatokat.

2015. ápr. 13. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!