Ki Filmkiller Zoli és mit szed? (Youtube)
Hírből hallottam már róla jókat régebben, most valamiért v feliratkoztam rá.
Szerintem ő a Youtube sötét oldala.
Ő egy mentálisan sérült, pedofil, és végtelenül buta személy, aki abban éli ki vágyait, és hajlamait, hogy másokat szid, megaláz, és pocskondiáz.
Te sem lehetsz értelmesebb ha feliratkoztál rá !!
Filmkiller Zoli a magyar Youtube közösség ikonikus alakja aki nem rejti véka alá a véleményét ezzel görbe tükröt mutat a hazai népszerű indokolatlanul felkapott youtubeos "sztároknak".
Sokak szemében ezért szálka , de valójában csak az igazat mondja ki hol nyers durva frontális közlésmódban hol szarkasztikus vicces modon kiparodizálva az adott témát vagy személyt.
Ő azon szűk magyar youtubeosok körébe tartozik, aki normális.
Úgy értve, hogy nem áll be a sorba, mint a magyar "híres" youtubeosok 95%-a, nem ugyan azok az undorító tag, vlog, reakció és hasonló hulladék minőségű videók mennek nála mint a nagyon nagy többségnél, nem retardált 10 éveseknek gyárt videót, ellentétben az istenkirály Dancsóval és társaival.
És semmilyen hátsó szándék sincs a videói mögött.
Igaz, hogy seggh*lye, igaz hogy mentálisan sérült, igaz hogy undorító, de mégis egy olyan értelmi színvonalat képvisel, amit nem sok embert ért meg.
Én minden nap megnézem az új videóit, igaz néha elkap a hányinger a táplálkozási szokásaitól, de attól még 90% -ban olyan embereknek szól be, akik VALÓJÁBAN a youtube sötét oldalát képviselik, és akiket én is szívesen elküldenék a pokolba. Én bírom a humorát is, bár inkább rajta röhögök, mint vele, de attól még inkább nézem meg bármelyik filmkiller videót egymás után 100x szor, mint akár egyetlen percet is nézzek akármelyik kancsó videóból.
Kedves utolsó!
Előtted szóló vagyok.
Rühellem az ilyen videósokat, de Filmkiller még rajtuk is túltesz gyökérségben. Ezaz ember egy beteg állat, semmi több. Undorító, hogy emberek halálával viccelődik, ha komolyan gondolja, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!