Kollégiumban szeretnék a vezetékes internetből Wifit csinálni? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Szóval a lényeg, hogy van egy falból kijövő konnektor szerűség, ahova a netkábelt lehet bedugni. Hoztam be routert, megpróbáltam telepíteni a router programjával, de valamiért nem engedi. Lehet, én csináltam valami rosszul.
Hogy kell az ilyet csinálni?
A koliban vannak más wifik, úgyhogy biztosan megoldható valahogy :D Csak én vagyok béna hozzá valószínűleg
2015. ápr. 8. 19:05
1/2 anonim válasza:
háát...én a helyedben nem sz rakodnék routerrel,hanem valami régi P4-es gépet beraknék oda aztán virtual router:D egyszerűbb azt bekonfigolni,mint egy routert(koleszban legalább is,vpn meg csomó hülyeség van)
2/2 A kérdező kommentje:
Ez rossz hír sajnos :D
Nincs feláldozható gépem.
Tényleg nagyon bonyolult a dolog?
Odáig sikerült eljutni, hogy a saját gépemen már volt wifi, viszont a többiekén nem és a telefonon sem.
Miért lehet ez? :S
2015. ápr. 8. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!