Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Csak nálam van gond a ncore...

Csak nálam van gond a ncore betöltésével? (UPC, mily meglepő)

Figyelt kérdés
Már több napja van az a gondom, hogy az ncore nem töltődik be, vagy pedig iszonyatosan lassan teszi azt. Szolgáltató pedig mint már mondtam az UPC.. Ezzel az egy oldallal van gondom, a többi megy normálisan.
2015. ápr. 7. 21:22
 1/2 anonim ***** válasza:

UPC-nél sajnos megszokott, hogy a P2P (torrentforgalmat) szándékosan korlátozzák, ezért ha torrentezel, a letöltési sebességed igen lecsappan.

Sokan szidják is a UPC-t érte.

Olyat viszont még nem hallottam, hogy közvetlenül a torrent tracker oldal (ncore) elérését korlátoznák...

2015. ápr. 8. 00:20
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, ezért is kérdeztem, mert a P2P forgalommal másnak szokott probléma lenni, nekem nincs vele bajom, de a trackerrel igen, de nem is kevés. De egyre több weboldal ilyen, pl a technet, meg a többi hir24 oldal, mobilport, stb.. Pedig már a google féle alcímre vagyok átírva.
2015. ápr. 8. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!