Internetcsomag : 3M+DL (10Mbit/1Mbit) elmagyarázná valaki?
Ez mit jelent??
elmagyarázná valaki?
A 3M + DL nem igazán tudom mi, csak ebben az ÁSZF-ben találtam,nem tudom erről a szolgáltatóról van-e benne szó.
A lényeg, hogy letölteni 10 mbit /mp-cel tudsz ez, egy alapszintű sebesség amivel még nagyjából tudsz videófilmeket is nézni nagy felbontásban.
A feltöltés meg 1 mbit / mp. Ez lassú, de mivel általában lefelé töltesz ezért az 1 mbit nem feltétlenül érdekes.
Sajnos Bp-en is a budai oldalon a telekom is ilyen gyatra sebességekkel szúrja ki az előfizetők szemét havi 4-5000Ft-ért, pedig bőven lenne pénze kiépíteni az üvegszálas hálózatot.
Ez a XII. kerület, Pokorni kormánypárti Zoltán kerülete, ahol nagy ívben le$zarja, hogy csepellel egy szinten van a szánalmasan rossz internetkiépítettség.
Mindezt úgy, hogy pár éve azzal menőztek a sajtóban, hogy a CERN-ből érkező adatokat üvegszálas gerinchálózaton a KFKI-ban fent a hegyen dolgozzák fel. Hát igen, a lakosság le van xarva nagy ívben. Na mindegy, fideszestől mit is vár az ember.
Pedig biztos sok pénzt tudna lopni a kiépítések alatt.
Köszönöm válaszod első!
Igen ez a cég az :)
De ez tényleg elég lassú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!