Az emberek többsége már miért csak mobilról Facebookozik szinte mindig?
Figyelt kérdés
Több olyan ismerősöm is van, aki csak mobilról lép fel Facebookra. Mitől lehet? Kezd kimenni vajon a számítógép a divatból?2015. ápr. 7. 16:50
1/10 anonim válasza:
Hát... talán...
Egy számítógép nem fér be a zsebükbe, amit akárhol elővehetnek.
De igazából csak tippelek. :\
3/10 A kérdező kommentje:
Őszintén nem értem, hogy lehet a telefonnal ellenni.
Sokkal nehezebb megtalálni a dolgot rajta, meg nehezebb is a kezelése, legalább nem fagy le, mint egy Windows.
2015. ápr. 7. 16:58
4/10 A kérdező kommentje:
*le tud fagyni bármikor, nem úgy mint egy Windows. (bocsi)
2015. ápr. 7. 16:59
5/10 anonim válasza:
Windows se fagy le, csak, hogyha egy tudatlan használja. -.-
6/10 anonim válasza:
Látom helyesbítetted.
Én is bocsi. :P
7/10 anonim válasza:
Nekem is okostelefonom van, de nem szoktam rajta Facebookozni. Mondjuk gépen se nagyon, de azért ott néha felnézek.
8/10 anonim válasza:
Jó dolog az. A múltkor is olyan jót balhéztam egy hozzám hasonló trollal a hétvégi kikapcsolódás rovására, hogy namég. :D
9/10 anonim válasza:
Ezt én is megfigyeltem.
A chat partnereim több,mint 90%-a csak mobilról jelentkezik be.A web aligha jelenik meg a partnerek neve mellett. Már-már ciki lesz lassan webről fellépni. :D
10/10 anonim válasza:
Egyszerűbb egy kattintással már fentlenni és írni a magamét mint megnyitni a böngészőt, elmenni facera, beírni az emailt meg a jelszót és utána nekiállni. Azon kívül a telefon szinte mindig nálam van, és mobilnettel könnyen elintézem akár a buszon a dolgokat. Én nekem csak ennyi. Viszont ha komoly dolog van akkor inkább gépről írok, mert úgy kevesebb az esélye hogy hibát vétek, gyorsabb és jobban átlátható a szöveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!