Twitteren hogy szüntethetem meg más követését?
Hogy állíthatom be hogy ne tudjanak engem mások követni és akik már bekövettek hogy lehet őket eltüntetni?
Ha valamit rosszul írtam e témával kapcsolatban akkor bocsi de még csak most regisztráltam és még nem nagyon értem.
sehogy nem szüntetheted meg (tudtommal)
nálam ez be van pipálva pl.:
Tweetjeid jelenleg védettek - csak az általad jóváhagyott felhasználók kapják meg őket. Jövőbeni tweetjeid nem lesznek nyilvánosan elérhetők, de a régebben elküldöttek nyilvánosan megjelenhetnek még néhány helyen.
bővebben:
Elnémított felh.-ál meg ez van:
Letiltottad ezeket a felhasználókat, így tweetjeik nem jelennek meg az idővonaladon, továbbá push- vagy SMS-értesítéseket sem kapsz tőlük. Az általad nem követett és letiltott felhasználók válaszairól és említéseiről sem kapsz értesítéseket.
ja és ha jól tudom ha követsz valakit és ő is követ téged, csak akkor tudsz neki privát üzenetet küldeni(de ebben nem vagyok biztos)
egy hasznos link még:
bocs hogy ilyen sokat küldök, de talán így könnyebb át látni a dolgokat + hirtelen találtam a dolgokat
Jack Alvin:
nem arra gondolt hogy ő hogy tudja megszüntetni a SAJÁT követését(már mint Ő követi XY-ont), ő arra gondolt hogy: XY követi Őt és ezt hogy tudja megszüntetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!