Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » YouTube-on miért nem tudom el...

YouTube-on miért nem tudom el fogadni, a szerzői jog elfogadását?

Figyelt kérdés

Régebben még el tudtam fogadni a szerzői jog elfogadását.De most már nem tudom elfogadni,és a videó is át került bal oldalra pedig régebben még jobb oldalon volt a videó.

Itt a link róla. [link]

2015. ápr. 6. 17:01
 1/7 anonim ***** válasza:

De azt látod, hogy több szervezet is kifogással van arra, hogy másnak a szerzői jogi tulajdonát töltötted fel.

Milyen szerzői jogot akarsz te elfogadni?

2015. ápr. 6. 17:12
 2/7 A kérdező kommentje:

Régen rá lehetett nyomni a kékre rendben,értem?

[link]

2015. ápr. 6. 17:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Régen lehetett lopott anyagokat feltölteni, már nem. Teljesen jó ez így.
2015. ápr. 6. 18:04
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor azért nem találtam meg,mert megszüntették.
2015. ápr. 6. 18:16
 5/7 anonim válasza:
Ez én is kerestem jó hosszú ideig, mert eddig rámentem volt h okés elfogadom és már szürke lett ugye a kiírás most meg semmi, azt leírja, hoghy videóm lejátszható meg minden meg ki a tulajdonos de ilyen elfogadás az újabbaknál nincs
2015. ápr. 28. 21:44
 6/7 anonim ***** válasza:

A válaszadók teljesen félreértették a kérdést.

A szerzői jog tulajdonosai a reklámok bevételéből részesülnek, tehát jól járnak, ha feltöltik a videójukat. Ennek az elfogadását hiányolja a kédező.

Viszont annyi ott van, hogy ha elfogadod a követelést, akkor nincs további teendő.

Egyetlen hátrány, hogy a videó mellett nem jelenik meg az "Elismert harmadik féltől származó tartalom." szöveg.

2015. júl. 9. 10:49
 7/7 A kérdező kommentje:

Igen ere voltam kíváncsi.

Köszönöm a válaszokat!

2015. júl. 11. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!