Indítottam egy blogot, ami úgy mindenről szól. Nincs sok poszt, de naponta írok. Vélemény?
Nekem nagyon tetszik a blogod és a gondolkodásmódod.
Csak így tovább
Én is alapítottam egy blogot, az is ilyen mindenes :) bloggertesóóóó
köszönöm neked is!:)
Ha gondolod,küldd el itt,vagy priviben a linkedet:)
Azért van baja.
Húsvét a nagyvilágban:
[link] Ezt a cikket ugyan már jó néhányszor másolták forrásmegjelölés meg minden izé nélkül.
Viszont ajánlom figyelmedbe ezt a szerzeményt, nagyobb gebasz elkerülése érdekében: [link]
Könyvajánló:
"Röviden nem lehetne és nem is szeretném összefoglalni a tartalmukat."
"Magáról a sztoriról csak annyit, hogy eléggé durva, nemi erőszak is van benne, amit le is ír az író. Viszont Happy end-del végződik,és mindenki boldogan él, amíg megteheti." (Akkor minek olvassam el?)
" Úgy gondolom, erről a könyvről senkinek nem kell semmit írnom, mert kötelező olvasmány. "
Vedd elő a józan, paraszti eszed! Te ezeket a könyveket, az alapján amit írtál elolvasnád?
Úgy összességében olyan érzésem van ettől a blogtól, mintha egy 14 éves ripacs próbálná meghatározni önmagát és közben próbálna nagyon okos lenni. Nyilván lesz ez még jobb is, de én így elsőre azt tudnám neked tanácsolni, hogy hogy gondolkodj, dolgozz többet, azon, leírsz, fektess bele több energiát! Nem kell ám rögtön mindent közzé tenni, amit leírsz! Nagyot lendítene a blogot színvonalán és a visszatérő olvasók arányán is.
Más: egy ilyen Húsvét a nagyvilágban jellegű cikket te is össze tudnál hozni. Ehhez az kell, hogy ne húsvét vasárnapján jöjj rá, hogy te ilyet szeretnél, hanem hetekkel ezelőtt elkezdj készülődni, alaposan utánajárni a témának.
Meg ugye forrásmegjelöléssel, hogy tudjuk, hogy hiteles információkat használtál fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!