Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Valahogy meg lehet nézni,...

Valahogy meg lehet nézni, hogy mi lassítja a netet?

Figyelt kérdés
Sokszor van ilyen a netünkkel, hogy random nagyon lassú lesz és nem tudom miért van ez.

2015. ápr. 2. 20:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez egy eléggé komplikált probléma

Hány gép van rácsatlakoztatva a routerre?Használ e valaki torrentet vagy valami más letöltő programot?Ugyanis ezek a programok eléggé lelassíthatják a netet

2015. ápr. 2. 21:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Semmi torrent nem megy, és ebben a pillanatban is csak ez az egy laptop van rajt, és egyszerűen szar az egész
2015. ápr. 3. 14:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Értem

Két lehetőség van.Vagy a szolgáltatód a szar vagy a saját hálózatodon van valami probléma.Ki lehet deríteni hogy hol van a hiba de ehhez egy kis idő és türelem kell

Nyisd meg a cmd-ot.Írd be hogy ipconfig /all

Keresd meg hogy az alapértelmezett átjáróhoz milyen IP cím tartozik

Utána írd be a cmd-ba hogy ping + az előbb említett IP cím és egy "-t"

Példa: ping 192.168.2.1 -t

Most elkezdi pingelni az adott IP címet.Mennyi értéket mutat az időnél? (ms)

Ha ez túl komplikált neked akkor ajánlott szakembert hívni aki ott helyben jobban tud segíteni mint én a távolból

Milyen gyors az interneted amúgy?

2015. ápr. 4. 21:16
 4/4 A kérdező kommentje:
1 és 2 között változgat a ping, és állítólag 5 megás a netünk, de mégis fél megával jönnek a cuccok...
2015. ápr. 17. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!