Kinek mióta van Tumblr-je és hány követőtök van?
És milyen stílusú a tietek?
Aki szeretné linkelheti, szívesen megnézem.
'13 nyara körül csináltam, és 3599 követőm van jelenleg.
Az én blogom teljesen személyes, olyan, mint egy nyitott könyv rólam. :)
Ezért ismerik kevesen.
Az egyik ket es fel eves, 510 kovetom van, eleinte teljesen osszevissza volt, aztan atment kicsit muveszibb stilusba ahogyan idosodtem , haha most pedig viccesnek mondanam. Szerintem ilyen is marad mar.
A masikat ma csinaltam (:D), azon 1 kemeny kovetom van, de szerintem sajnos nem is lesz nagyon sok. Azon leginkabb modellekkel es divattal kapcsolatos dolgokat teszek ki, azert neha visszajon a muveszetes tema pl festmenyek stb.
A vicces linkjet inkabb nem osztanam meg, de az uj az v0ssey nezzetek meg:)
17L
másfél éve lassan:)
elöször depis volt ( :( ) hátna..:D de nagyon sokan kezdtek el akkor követni.. szerintem abból a "korszakból" gyűlt össze a követőim fele:D
Most nagyon ingadozó, persze vannak rajta szomorú idézetek néha meg ilyenek de nem olyan durván, a vágdosós, öngyilkos képeket már hanyagolom.. átálltam eléggé erotikus képekre :$ hát ez a 14ből- 16ba lépés ilyen :D
És most van 883 követőm:) nem rengeteg, de nekem irtó sokat jelentenek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!