Honnan tudom egy youtube-on lévőzenéről, hogy jogvédett-e?
Legtöbb esetben csak úgy tudod kideríteni, hogy jogvédett-e a zene, hogy feltöltöd a kész videódat a csatornádra, vársz max 1 napot és vagy jelez a Youtube, vagy sem. Viszont már dolgoznak azon, hogy ez ne legyen ennyire bosszantó, mert már egy ideje a Hangkönyvtárban (Alkotói Stúdióban találod) rákereshetsz zeneszámokra és megnézheted, hogyan fogja befolyásolni videódat a YouTube-on, tehát elérhető maradhat-e, vagy egy bizonyos korlátozás lép életbe (monetizálják vagy tiltják).
A Youtube Audio Library-ben most éppen három kategóriát láthatsz:
- free, vagyis szabadon használhatod
- és "ad supported", tehát használhatod, de reklám fog cserébe megjelenni a videód előtt, ha azt a zenét használod.
- sound effects, szintén szabdon használható hanghatások
Audio Library-t itt éred el, ha bejelentkeztél google fiókkal: https://www.youtube.com/audiolibrary/music (képen is ezt látod)
Free zenetárakat itt gyűjtöttem össze: [link]
Lopni könnyű igaz?? xD
Igaz már régi kérdés de akkor meg belinkelted és nem azt mondod hogy "Gyűjtöttem össze"
Eredeti link: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!