Mi ez, hogy egy ember értéke kb. a facebooktól függ?
Figyelt kérdés
14 L vagyok és egyre inkább azt veszem észre a környezetemben,hogy mindenki az alapján értékel és ítél meg embereket,hogy milyen a közösségi oldalakon (ask fm,twitter,instagram stb.).Ha egy ismerősömnek mutatok egy embert facebookon az esetek 90%-ban megjegymegjegyzést tesz a lájkjaira ha sok ha kevés.És az is,hogy egy olyan ember aki lehet hogy nem néz ki olyan jól de nagy arc a közösségi oldalakon azt élőben is istenítik,míg egy olyan embert aki a valóságban gyönyörű de nem szokott sokat internetezni,azt a valóságban lenézik.
Nektek erről mi a véleményetek?Mert engem ez a ,,rendszer" egyre jobban fáraszt.Ilyen szempontból,mennyivel jobb lenne ha nem is léteznének ezek..
2015. ápr. 1. 23:38
1/5 anonim válasza:
Te már felnőttél, ők még nem. Ennyi.
2/5 anonim válasza:
22 vagyok, akit ismerek azt nem érdekli a facebook. Pontosabban arra használják amire való. Kapcsolattartás. Amit írsz az tényleg csak gyerekes viselkedés, aki ez alapján ítélkezik azt le kell sz@rni.
3/5 anonim válasza:
Én letöröltem minden ilyesmit, fb-t, twittert. Askom van, de csak poénból írok oda :D Lényegében ezek mind értelmetlen dolgok.
4/5 anonim válasza:
Hát engem inkább az zavar, hogy mások azzal rajolnak, hogy mennyi like van a profilképükön meg minden és akkor az a bajuk, hogy nekem nincs képem magamról facebookon.Én is csak azt tudom mondani, hogy az érettebbek már ezt leszarják, hogy hány like van facen vagy askon hányan követik meg ilyesmik
5/5 anonim válasza:
Hu, szerencsére mifelénk ez nem így megy (15/L vvagyok). Az ismerőseim kb. évente posztolnak, és ez azt hiszem így rendben van. Én sem szoktam. De örülök, ha nálatok így szokás, legalább te nem léptél be a csordába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!