Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi ez, hogy egy ember értéke...

Mi ez, hogy egy ember értéke kb. a facebooktól függ?

Figyelt kérdés

14 L vagyok és egyre inkább azt veszem észre a környezetemben,hogy mindenki az alapján értékel és ítél meg embereket,hogy milyen a közösségi oldalakon (ask fm,twitter,instagram stb.).Ha egy ismerősömnek mutatok egy embert facebookon az esetek 90%-ban megjegymegjegyzést tesz a lájkjaira ha sok ha kevés.És az is,hogy egy olyan ember aki lehet hogy nem néz ki olyan jól de nagy arc a közösségi oldalakon azt élőben is istenítik,míg egy olyan embert aki a valóságban gyönyörű de nem szokott sokat internetezni,azt a valóságban lenézik.

Nektek erről mi a véleményetek?Mert engem ez a ,,rendszer" egyre jobban fáraszt.Ilyen szempontból,mennyivel jobb lenne ha nem is léteznének ezek..

2015. ápr. 1. 23:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Te már felnőttél, ők még nem. Ennyi.
2015. ápr. 2. 09:47
 2/5 anonim ***** válasza:
22 vagyok, akit ismerek azt nem érdekli a facebook. Pontosabban arra használják amire való. Kapcsolattartás. Amit írsz az tényleg csak gyerekes viselkedés, aki ez alapján ítélkezik azt le kell sz@rni.
2015. ápr. 2. 10:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Én letöröltem minden ilyesmit, fb-t, twittert. Askom van, de csak poénból írok oda :D Lényegében ezek mind értelmetlen dolgok.
2015. ápr. 2. 16:00
 4/5 anonim válasza:
Hát engem inkább az zavar, hogy mások azzal rajolnak, hogy mennyi like van a profilképükön meg minden és akkor az a bajuk, hogy nekem nincs képem magamról facebookon.Én is csak azt tudom mondani, hogy az érettebbek már ezt leszarják, hogy hány like van facen vagy askon hányan követik meg ilyesmik
2015. ápr. 2. 16:01
 5/5 anonim válasza:
Hu, szerencsére mifelénk ez nem így megy (15/L vvagyok). Az ismerőseim kb. évente posztolnak, és ez azt hiszem így rendben van. Én sem szoktam. De örülök, ha nálatok így szokás, legalább te nem léptél be a csordába.
2015. ápr. 2. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!