A torrentezésnek vannak veszélyei?
Ha igen akkor melyek ezek?
Bármi ami előfordulhat
szóval ha torrentezek akkor mások gépeiről töltök??????
És az én gépemről is tudnak tölteni szabadon????????
Hogy tudom megvédeni a gépemet hogy mások ne tudjanak tölteni róla???????
----Kezdő torrentező----
A te gépedről csak azt tudják tölteni amit megosztasz (készítesz a filmből zenéből akármiből egy torrent fájlt és azt felrakod egy torrent oldalra).Ezt tudják tőled tölteni.
Ha letöltesz valamit akkor azt amitletöltöttél vagy éppen még töltöd azt a fájlt már tőled is tudják tölteni, ez ennek a lényege, minél több embertől érhető el ugyanaz a fájl, minél többen kapcsolódnak egyazon torrentre annál gyorsabb a letöltés. A visszatöltést(seed) leállíthatod , hogy kész, ne töltsön vissza a program semmit.
De egy normális szinvonalas oldalon ezt nem tolerálják, hogy csak letöltesz és nem töltesz vissza belőle semmit, előbb-utóbb kib.szank mint macskát sz.rni.
És ehez az engedélyt azzal a programmal tudom megadni amivel letöltök.
Én például az utorrentet használom. akkor itt kell beállítanom/megadnom hogy mit tudnak tőlem mások letölteni?????
értem
így már világos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!