Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Olyan weboldalt keresek, ahol...

Olyan weboldalt keresek, ahol a filmek rangsorolva vannak. Letezik ilyen?

Figyelt kérdés
Toltok le filmeket de nemtudom melyik film mennyire jo. Kellene valami ami meghatarozzza melyik film mennyire jo. Ilyen toplista fele.
2010. febr. 18. 12:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Az IMDb-n végülis van egy ranglista, sok sok szavazat alapján, hogy mennyire hiteles, azt mindenkinek a maga ízlése döntse el.

[link]

2010. febr. 18. 12:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Én nem bízom az ilyen rangsorolásokban mert nem az én ízlésem tükrözik. film rövid összefoglalója, értékelése, mások véleménye alapján nehéz eldönteni, hogy ez fog nekem tetszeni vagy nem.

Rengeteg filmet leszedtem már amin 500-1000 res peer kapcsolódás volt torrenten, meg hozzászólásokban, húde f@sza, milyen király. Amikor megnéztem aztmondam, elmegy többször nem nézném meg.

2010. febr. 18. 14:34
 3/3 anonim válasza:

Igen létezik

[link]

2010. febr. 18. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!