Az adsense mi után fizet?
Miért nem fizet amikor volt megtekintése a videóimnak?
Nem teljes az adsense szerződésem?
Vagy valamit elrontottam megkötésnél?
Youtube-ról van szó!
Hamar lett elegendő látogatóm és 0,00$
Ha ilyen képet kapok akkor műkodik igaz?
Szerettem volna felfutás közben megkeresni az új kamera árát de így soha nem gyűlik össze! Nem is érdemes reklámozni.
Valaki ért a dologhoz?
Sajnos az első válaszoló egyetlen szavával sem értek egyet
Nem 25 e. Ft, hanem 20 e a kifizetési küszöb. Nincs adó.
Én nagyon meg vagyok velük elégedve.
Minden hónap 12 én jön az előző havi elszámolás, 22-e után fizetnek.
Azért ír 0,000 $-t mert még nem frissült ez a hónap.
Ahogy írtam, minden hónap közepe táján számíthatsz frissülésre.
Kispofa75 köszönöm!
Ha elérem a tervezetemet akkor a Special Effects Media partnerhez szeretnék menni!
Nem érdekel mennyit fizet micsoda csak jöjjön össze 10ft hogy tudjam ha beindulok tudok majd a stúdió fejlesztésére költeni!
A jelen tervezetem szerint jövőre fogok országelső lenni!
Ezt közvélemény kutatással tudtam meg ami megkérdezett 100 emberből 100-nak tetszet az amit csinálok és a tervezett témáim trailerjei is! Eddig negatív kritikát még kritikusoktól sem kaptam!
Azért tűnök amatőr videósnak mert annak akarok tünni!
Az adsense-val biztosítom a beinduláshoz szükséges tőkét és ha leszerződtem a Special Effects Media partnerhez akkor a befolyt összegből mégjobb videókat hozhatok össze! Célom egy új minőségi szórakoztatási kategória megteremtése!
"Hamar lett elegendő látogatóm."
Mit értesz elegendő látogató alatt?
Addig ameddig el nem érem azt hogy tetszen nekem a csatorna addig nem lehet megtekinteni!
Az elegentő látogató 100-200 ezer feliratkozót jelent!
Hó végén megkezdem a marketinget bele fogtok botlani mert a marketing manageremé Magyarország legnézettebb online marketing felületének 60%-a Havi 17000 kattintó a bannerjaira/ oldal és 2000 oldal!
Ez is titok hogy ki és mi! :)
De gondoljatok bele ami titok arra kiváncsiak vagytok én titkokat filmesítek meg! :)
Apuka akit kivégeztek mert megmentette 6 éves kislánya életét!
Ez egy cím de nem találtok róla semmit! Az a szőrnyű hogy igaz történet!
Öregem... Te megittad az összes ego turmixot?
Am az írásod alapján nem tűnsz "profinak"... Ha tippelnem kéne akkor te egy 10 éves kölyök vagy aki most épp e-pén*szt próbál növeszteni... Jézusom azok a szóismétlések. Szóval marketingmanager? xDDDD És ha ilyen vérprofinak tetszik lenni, akkor mért nem angolul csinálja kend? :D Kicsit nagyobb a nézőtér. És had mondjam el, h online marketinget tanulok és te vagy egy nagyon naiv, idióta vagy, vagy csak játszod az agyad :D
-Tony-
jah és még annyit XD hogy miért nem a marketinges emberkédtől kérdezed meg, hogy mi is az az adsense? xDD
Na mostmár lehet lepontozni. xDD
-Tony-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!