Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az adsense mi után fizet?

Az adsense mi után fizet?

Figyelt kérdés

Miért nem fizet amikor volt megtekintése a videóimnak?

Nem teljes az adsense szerződésem?

Vagy valamit elrontottam megkötésnél?

Youtube-ról van szó!

[link]

Hamar lett elegendő látogatóm és 0,00$

Ha ilyen képet kapok akkor műkodik igaz?

Szerettem volna felfutás közben megkeresni az új kamera árát de így soha nem gyűlik össze! Nem is érdemes reklámozni.

Valaki ért a dologhoz?

2015. márc. 31. 20:32
 1/8 anonim ***** válasza:

Sajnos az első válaszoló egyetlen szavával sem értek egyet

Nem 25 e. Ft, hanem 20 e a kifizetési küszöb. Nincs adó.

Én nagyon meg vagyok velük elégedve.

Minden hónap 12 én jön az előző havi elszámolás, 22-e után fizetnek.

Azért ír 0,000 $-t mert még nem frissült ez a hónap.

Ahogy írtam, minden hónap közepe táján számíthatsz frissülésre.

2015. ápr. 1. 05:12
 2/8 A kérdező kommentje:

Kispofa75 köszönöm!

Ha elérem a tervezetemet akkor a Special Effects Media partnerhez szeretnék menni!

Nem érdekel mennyit fizet micsoda csak jöjjön össze 10ft hogy tudjam ha beindulok tudok majd a stúdió fejlesztésére költeni!

A jelen tervezetem szerint jövőre fogok országelső lenni!

Ezt közvélemény kutatással tudtam meg ami megkérdezett 100 emberből 100-nak tetszet az amit csinálok és a tervezett témáim trailerjei is! Eddig negatív kritikát még kritikusoktól sem kaptam!

Azért tűnök amatőr videósnak mert annak akarok tünni!

Az adsense-val biztosítom a beinduláshoz szükséges tőkét és ha leszerződtem a Special Effects Media partnerhez akkor a befolyt összegből mégjobb videókat hozhatok össze! Célom egy új minőségi szórakoztatási kategória megteremtése!

2015. ápr. 1. 13:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Megkacsinthatom a csatornádat ?
2015. ápr. 1. 14:54
 4/8 anonim ***** válasza:

"Hamar lett elegendő látogatóm."

Mit értesz elegendő látogató alatt?

2015. ápr. 1. 14:59
 5/8 A kérdező kommentje:

Addig ameddig el nem érem azt hogy tetszen nekem a csatorna addig nem lehet megtekinteni!

Az elegentő látogató 100-200 ezer feliratkozót jelent!

Hó végén megkezdem a marketinget bele fogtok botlani mert a marketing manageremé Magyarország legnézettebb online marketing felületének 60%-a Havi 17000 kattintó a bannerjaira/ oldal és 2000 oldal!

Ez is titok hogy ki és mi! :)

De gondoljatok bele ami titok arra kiváncsiak vagytok én titkokat filmesítek meg! :)

Apuka akit kivégeztek mert megmentette 6 éves kislánya életét!

Ez egy cím de nem találtok róla semmit! Az a szőrnyű hogy igaz történet!

2015. ápr. 1. 17:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem fogok belebotlani és az általad leírtak alapján nem is érdekel. A clickbait bullshitet meg ne ránk pazarold, maradjon belőle a marketingre is. A feliratkozók száma senkit nem érdekel, az adSense a CPM-ed és a CPC-d alapján fizet megtekintésekért és kattintásokért. Tekintettel arra, hogy az emberek nagy része adblockot használ, nehéz megsaccolni, hogy adott mennyiségű megtekintésből mennyi a fizetett, általában kevesebb, mint 30%. Ez alapján már te is ki tudod számolni.
2015. ápr. 1. 18:04
 7/8 anonim válasza:

Öregem... Te megittad az összes ego turmixot?

Am az írásod alapján nem tűnsz "profinak"... Ha tippelnem kéne akkor te egy 10 éves kölyök vagy aki most épp e-pén*szt próbál növeszteni... Jézusom azok a szóismétlések. Szóval marketingmanager? xDDDD És ha ilyen vérprofinak tetszik lenni, akkor mért nem angolul csinálja kend? :D Kicsit nagyobb a nézőtér. És had mondjam el, h online marketinget tanulok és te vagy egy nagyon naiv, idióta vagy, vagy csak játszod az agyad :D

-Tony-

2016. márc. 30. 19:51
 8/8 anonim válasza:

jah és még annyit XD hogy miért nem a marketinges emberkédtől kérdezed meg, hogy mi is az az adsense? xDD

Na mostmár lehet lepontozni. xDD

-Tony-

2016. márc. 30. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!