Miért látok olyan oldalt belájkolva, amit nem lájkoltam be? Mármint kedvelem az illető versenyzőt, de nem lájkoltam be azt az oldalt. Meg valami vidik is voltak, azt se értem, hogyan? Jelszóváltás? 21L
Figyelt kérdés
2015. márc. 30. 19:41
1/3 anonim válasza:
Szerintem nézd meg a kredencen,hátha ott van
2/3 anonim válasza:
Hohó, ha tudnád miket lájkolgatsz a tudtod nélkül... ezért nem kell folyamatosan bejelentkezve maradni.
3/3 A kérdező kommentje:
Messengeren keresztül használom javában a facebookot és nem maradok bejelentkezve, ha esetleg gépről/mobilról belépek fb-ra. De mivel nem igazán érdekel az ömlengés, ami a fb-on van, inkább csak messengert használom. Azon keresztül meg nem tudok lájkolni semmit...
2015. márc. 30. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!