Miért van az, hogy a laptopom alig fogja a wifit? (többi lent)
Figyelt kérdés
A régi laptopunk csak akkor fogja rendesen a wifit amikor be van dugva töltőre, de amikor kihúzom akkor csak nagyon lassan megy rajta a net. Azóta vettem egy új laptopot és eddig csak wifiről használtam, de tegnap kivittem és bedugtam a netkábelt. Ma újra wifizek és ugyan ez a jelenség tapasztalható ezen az új laptopon. mitől lehet ez? Teljesen kivagyok az idegtől már. kérlek segítsetek!!2015. márc. 29. 17:26
1/5 Tengor válasza:
Talán akkuról energiatakarékos üzemmódra vált a wifikártya.
2/5 A kérdező kommentje:
És ezt h állíthatom be h ne energiatakarékos legyen?
2015. márc. 29. 17:37
4/5 anonim válasza:
A Vezérlőpult\Energiagazdálkodási lehetőségek\A séma beállításainak módosítása alatt kattints a Speciális beállítások módosítására. Itt keresd meg a vezeték nélküli csatoló beállításait, majd a telepről működésnél is válaszd azt a lehetőséget, ami a hálózai működésnél aktív.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :3
2015. máj. 31. 00:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!