Az probléma, ha freemailes címmel vagyok regisztrálva különböző helyekre?
Kezdem a végéről:
- Attól, hogy a Freemail megszűnik, ezekre még be fogsz tudni lépni. DE ha később valami olyan műveletet kezdeményezel a nevezett szolgáltatásokban, ami email megerősítést igényel, akkor rápacsáltál.
- Viszont ez nem csak akkor történik meg, ha a Freemail megszűnik. Bíztatlak, hogy keress rá a "freemail"-re itt GYK-n, és lásd be te is, hogy a Freemail szolgáltatása egy trágya, önmagában sem megbízható, hiába nem szűnt még meg.
- Összegezve: én azt javaslom, AZONNAL válts GMail-re, vagy valami normális szolgáltatóra.
Van gmail címem, csak nem akartam, hogy a sok levélszemét arra érkezzen, még spambe sem. Hogyna tudnám ezeken a helyeken átállítani a regisztrációt? ha csinálok egy gmailt, hogy lehet facebookon és blogspoton azt hozzárendelni a már meglévő címemhez?
Köszönöm a segítséget.
Facebook-on a Fiókbeállításokban tudsz emailt hozzáadni, majd elsődlegesre állítani, illetve a régit törölni.
Blogspot-nál hozzá kell adni szerkesztőnek, és a régi címet törölni - tudom, írod, hogy ez nem megy valamiért, erre nincs ötletem. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!