Hogy lehet megoldani saját weboldanak ezt?
Figyelt kérdés
Van egy Routerem amin van egy pendrive. Azt már beállítottam a routeren keresztül, hogy a pendriveot megosztottam ftp szervernek és bárhonnan elérhető. Viszont azt meg lehet oldani valahogy hogy erről az usbről egy kis minimál weboldalt üzemeltressek magamnak?2015. márc. 27. 13:13
1/10 anonim válasza:
ha tudsz openwrt-t rakni a routerre akkor megoldható
2/10 A kérdező kommentje:
Szerintem erre a routerra azt nem lehet. Asus RT-AC51U.
2015. márc. 27. 13:21
4/10 A kérdező kommentje:
Hú akkor örülök neki nagyon! :)
És ezt nekiállhatok feltenni nyugodtan egy tegnap vásárolt routerre?
Esetleg valahol találok hozzá egy leírást, hogy a torrentet és a weboldalt hogyan lehet beüzemelni ezen a cfw-n? Nagyon bonyolult dolog?
2015. márc. 27. 13:30
5/10 Tengor válasza:
Nekiállhatsz, persze a garanciát egyből elvesztetted, ahogy nem a gyártó szoftverét teszed rá.
6/10 A kérdező kommentje:
Viszont most látom hogy nekem nem ASUS RT-N56U hanem RT-AC51U a routerem.
2015. márc. 27. 13:32
7/10 Tengor válasza:
Arra is rátehető. Kicsit turkálj utána!
8/10 A kérdező kommentje:
nézegetem de nemnagyon találtam tegnap óta infót róla elrontani pedig nem szeretném. Jobban járnék lehet egy WR1043ND V2 routerrel, csak a wifi jel erőssége vajon van akkor mint ennek az Asusnak? Csak volt előtte egy WDR3600 és annak a jele nagyon ygenge volt a benti szobában már :/
2015. márc. 27. 13:43
9/10 anonim válasza:
emiatt akarsz másik routert venni? inkább vegyél egy málnapc-t akkor. erősebb is és a debiannal nem kell annyit bohóckodni. rengeteg leírás van hozzá!
10/10 A kérdező kommentje:
nem venni akarok. Hanem lehetőségem van kicserélni rá.
De ha valaki esetleg tudna linkelni egy oldalt hogy erre a routerra hogyan lehet ezt az opewt-t ái akkor megköszönöm :)
2015. márc. 27. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!